Tuinaanleg omgeving Lichtenvoorde:
Van ontwerp tot en met onderhoud.

U kunt bij mij terecht voor tuinaanleg in Lichtenvoorde en omgeving. Wilt u uw tuin renoveren of een geheel nieuwe tuin aanleggen? Van het verwijderen van de huidige beplanting, ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin: ik kan u volledig ontzorgen. 

Met veel plezier verzorg ik het grondwerk en de aanleg van bestrating, zwemvijvers, afsluitingen, verlichting, drainage, beregening, aanplanting en gazons.

Tuinontwerp naar uw smaak

tuinaanleg lichtenvoorde

Een tuin is persoonlijk, net als uw woning. Ga daarom voor een ontwerp dat volledig naar uw smaak is. Voor het ontwerp van uw droomtuin werk ik samen met een ervaren hovenier; een echte specialist op het gebied van tuinontwerp.

In de ontwerpfase bespreken we uw wensen en budget, meten we uw perceel op en maken een eerste ontwerp. Na goedkeuring wordt een definitief ontwerp uitgewerkt, indien gewenst aangevuld met een plan voor de beplanting, verlichting en beregening. Zodra het ontwerp helemaal naar uw wens is en de offerte akkoord bevonden, dan kan de aanleg van uw tuin beginnen. 

tuinaanleg lichtenvoorde

Tuinaanleg van A tot Z

De aanleg van uw tuin is mijn grote passie. Hierbij ga ik volgens een duidelijk plan te werk: zo weet u waar u aan toe bent en wanneer uw droomtuin is voltooid. 

Indien het nodig is, verwijder ik de huidige grond en beplanting. De tuinaanleg begint vervolgens met het grondwerk. Dit betekent het voorbereiden en bewerken van uw grond, zodat uw tuin straks goed tot zijn recht komt. Met de aanleg van riolering en drainage realiseren we direct een goede afwatering.

Tuinaanleg Lichtenvoorde

Met de aanleg van bestrating, aanplanting, gazons en eventueel een vijver krijgt uw tuin vorm en komt het ontwerp tot leven. 

tuinaanleg lichtenvoorde

Tuinen voor particulieren én bedrijven

Niet alleen realiseer ik de tuinaanleg voor particulieren in de omgeving rondom Lichtenvoorde, maar ook voor bedrijven die een tuin willen die past bij een zakelijke sfeer. Maak van uw privé- of bedrijfstuin een bijzondere plek waar u kunt genieten van rust en natuur. 

tuinaanleg lichtenvoorde
Projecten

Klik op een foto voor de vergrote weergave.

Wilt u uw tuin laten aanleggen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of offerte voor tuinaanleg in de omgeving van Lichtenvoorde (Achterhoek, Liemers en Berkelland).