Stratenmaker uit Lichtenvoorde

Anthony Staring heeft ruim 25 jaar ervaring…

Al op 15-jarige leeftijd maakte ik mijn eerste meters als stratenmaker in Lichtenvoorde. Tijdens deze eerste bijbaan is mijn passie voor dit prachtige beroep ontstaan. Na het succesvol afronden van de opleiding tot vakman grond- weg en waterbouw en kraanmachinist, ben ik ruim 19 jaar werkzaam geweest als all-round stratenmaker en kraanmachinist voor verschillende ondernemingen rondom Lichtenvoorde. Je kunt dus wel zeggen dat ik een échte ´keienslöpper´ ben, zoals de inwoners van Lichtenvoorde worden genoemd. 

Sinds 2013

stratenmaker gelderland

In 2013 is Anthony Staring Grond- en Straatwerken opgericht. Hiermee realiseerde ik mijn droom om mijn passie en vakmanschap in te zetten als zelfstandig ondernemer.

Als grond- en stratenmaker werk ik voor zowel particulieren als bedrijven in de regio van Lichtenvoorde, Harreveld, Vragender, Lievelde, Groenlo, Mariënvelde en verder in de Achterhoek. Maar ook daarbuiten in de regio Liemers en Berkelland. 

stratenmaker gelderland
stratenmaker gelderland

Het allermooist vind ik veelzijdige klussen, zoals het transformeren van een verwilderde tuin tot een echte droomtuin. Op basis van een professioneel en op maat gemaakt tuinontwerp (i.s.m. een hovenier), verzorg ik de complete tuinaanleg. Dit begint met het grondwerk, zoals het egaliseren van de grond en het aanleggen van riolering, tot aan de aanleg van planten, (kunst)grasmatten en sierbestrating. 

Voor al mijn klussen geldt dat ik voor niets minder dan 100% tevredenheid ga! Mijn Achterhoekse mentaliteit, humor en veelzijdigheid zijn kenmerkend voor mij, ook buiten mijn werk. Zo ben ik in mijn vrije tijd al 25 jaar actief betrokken bij Corsogroep De Lummels. Met deze fanatieke groep kameraden nemen we jaarlijks deel aan het Bloemencorso in Lichtenvoorde. Van het samen ontwerpen, bouwen en creëren van de bloemenwagen heb ik ontzettend veel plezier. 

stratenmaker gelderland

Stratenmaker nodig?

Op zoek naar een stratenmaker in de omgeving van Lichtenvoorde? Bel of mail om een vrijblijvende offerte of afspraak aan te vragen.