Grondwerk:
Voorbereiding op uw nieuwe tuin, bestrating of (nieuw)bouw in Lichtenvoorde

De aanleg van uw nieuwe tuin of bestrating in omgeving Lichtenvoorde (Achterhoek, Liemers, Berkelland) begint met goed grondwerk. Voor het bereiken van een duurzaam resultaat, is het erg belangrijk dat de juiste ondergrond wordt gebruikt. Hiermee voorkomt u verzakkingen en problemen met afwatering en bereikt u een resultaat waar u nog jarenlang van kunt genieten! 

Uw vakman op het gebied van grondwerk

grondwerk lichtenvoorde

Grondwerk begint met het verwijderen van bestaande bestrating, een eventueel gazon en beplanting. De werkzaamheden die daarna volgen, zijn afhankelijk van het type bestrating dat u wilt aanleggen. Een terras van natuursteen of keramische tegels heeft namelijk een andere ondergrond nodig dan bijvoorbeeld een oprijlaan. Graag adviseer ik u hierover. 

Het afgraven en afvoeren van de bestaande grond is altijd de eerste stap. Daarna volgt het verdichten, egaliseren en eventueel verhogen van de grond. Hiermee wordt de oppervlakte stevig, vlak en egaal gemaakt. Deze werkzaamheden vormen de basis voor het aanleggen van een terras, tuinpad of oprit. Vervolgens kunnen stenen en tegels goed en strak gelegd worden.  

grondwerk lichtenvoorde
grondwerk lichtenvoorde

Grondwerk is fysiek zwaar en moet goed gebeuren. Graag neem ik u dit werk uit handen. Als u op zoek bent naar een vakman op gebied van grondwerk in Lichtenvoorde of in de Achterhoek, Liemers of Berkelland, neem dan zeker contact op. Ik beschik over jarenlange ervaring en de juiste kennis en materialen om uw klus te klaren. 

Naast grondwerk ben ik ook specialist in de aanleg van (sier)bestrating, tuinen en riolering. Met veel plezier verzorg ik uw gehele project! En omdat ieder project anders is, kom ik graag vrijblijvend langs om uw grond te bekijken en uw plannen te bespreken. Vervolgens stel ik vrijblijvend een offerte voor u op. 

riolering lichtenvoorde
Projecten

Klik op een foto voor de vergrote weergave.

Grondwerker nodig?

Neem contact met mij op of vraag direct een offerte aan voor grondwerk in de regio Lichtenvoorde.