Aanleg van bestrating in omgeving Lichtenvoorde

Op zoek naar een vakman voor de bestrating van een oprit, parkeerplaats, tuin of terras in de regio Lichtenvoorde? U bent bij Anthony Staring Grond- en Straatwerken aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke klussen. Met ruime vakkennis en meer dan 25 jaar ervaring, leg ik graag alle soorten bestrating aan in de regio rondom Lichtenvoorde.

Sierbestrating geeft uw terras of tuin een prachtig nieuw aanzien. Qua materiaal kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden:

Sierbestrating voor terras of tuin

betontegels leggen

Betontegels

Een economische optie en zeer geschikt voor de aanleg van een strakke oprit.

keramische tegels leggen

Keramische tegels

Voor een luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Makkelijk schoon te maken en bestendig tegen vorst en krassen.

natuursteen leggen

Natuursteen

Een natuurlijk en duurzaam product, dat in alle soorten en maten is te verkrijgen. Geeft een luxe uitstraling en is van hoge kwaliteit.

gebakken bestrating leggen

Gebakken bestrating

De welbekende klinkers of waaltjes zijn in vele soorten vergelijkbaar. Een stevig en kleurvast materiaal met een warme uitstraling.

halfverharding leggen

Halfverhardingen

Zeer geschikt voor de aanleg van een oprijlaan of tuinpad. Voor extra stevigheid worden grindmatten gebruikt.

Het aanleggen van sierbestrating kan met verschillende legpatronen, bijvoorbeeld met een diagonaalverband of visgraatverband. Wat uw wensen ook zijn, ik maak het graag voor u mogelijk. 

Machinaal bestraten

Ook voor grotere particuliere of zakelijke klussen kunt u mij inschakelen. Wanneer uw bedrijf uitbreidt en extra parkeerruimte nodig heeft, kan ik dit snel en vakkundig voor u verzorgen. Met moderne machines kan ik grote stukken grond machinaal bestraten. Zo heeft u in korte tijd een representatieve parkeerplaats.

machinaal bestrating lichtenvoorde

Alle soorten bestrating

bestrating lichtenvoorde

Waar u ook naar op zoek bent, voorop staat dat de bestrating vakkundig wordt aangelegd. Voordat stenen of tegels kunnen worden aangelegd, is het nodig om de grond voor te bereiden. Welke soort grondwerk precies nodig is, hangt af van het doel en de functie van de bestrating. Een oprit heeft bijvoorbeeld meer belasting te verduren dan een tuinterras en heeft zodoende een andere ondergrond nodig. Ik adviseer u graag en neem u het werk uit handen. Op de grondwerk pagina vindt u meer informatie over grondwerk voor uw bestrating in/rondom Lichtenvoorde.

Waar u rekening mee dient te houden is de afwatering van regenwater. Het doel hiervan is om verzakkingen te voorkomen. Afhankelijk van de situatie kan het nodig zijn om riolering, afvoerputten, watergoten, straatkolken of drains aan te leggen. Bekijk de riolering pagina voor meer informatie over de aanleg van riolering. 

bestrating lichtenvoorde
Projecten

Klik op een foto voor de vergrote weergave.

Bent u op zoek bent naar een duurzaam resultaat waar u nog jarenlang van kunt genieten? Neem contact met mij op voor al uw projecten op gebied van bestrating in en rondom regio Lichtenvoorde.